Foaia am facut-o amestecand intr-un castron toate ingredientele.Am framantat pana nu s-a mai lipit de degete.Am lasat-o sa se odihneasca o jumatate de ora la rece. Pentru umplutura am calit dovleacul cu stafidele, zaharul si scotisoara intr-o tigaie de teflon pana s-a inmuiat dovleacul.Am scurs zeama pe care a lasat-o dovleacul si am lasat sa se raceasca. Am intins foaia destul de subtire si am pus umplutura pe margine.Am rulat-o si apoi cu un cutit am trasat cateva linii sa o pot taia bine cand va fi gata. Cand s-a racit am pudrat zahar peste ea.
Comentarii (22):
Excelent....
Fffff buna mia reusit
Foarte buna
Puneti si mere alaturi de dovleac.N-o sa va para rau...
E buna dar data viitoare fa-o un pic mai deosebita!!!
Una din cele mai proaste retete pe care le-am citit. Ori nu stii sa faci o prajitura, ori habar nu ai ce scrii.
Simpla si gustoasa
Este destul de comestibila dar nu cum vreau eu asa ca nu v-o recomand
Frumos si bun
Foarte foarte buna