Prajitura fantezie cu dovleac
Ingrediente
6
pentru blat:
Ingrediente pentru crema:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Punem ciocolata si untul intr-un vas , le topim in bain-marin,cand s-au topit adaugam laptele,galbenusurile,zaharul si amestecam pana se ingroase.Luam de pe foc ,adaugam nuca,esenta,dovleacul ras si amestecam.
- Separat se bat albusurile spuma.Amestecam compozitia de ciocolata cu albusurile batute spuma si adaugam praful de copt amestecat cu faina,mestecam usor cu o spatula,de jos in sus,pana se incorporeaza toata cantitatea.
- Se coace in cuptorul preincalzit,la 180 °C,pentru 20 min.Se lasa la racit!
Crema
Batem frisca cu mixerul pana se intareste,adaugam dovleacul apoi adaugam lichiorul si mixam pana devine pufoasa.Adaugam o mana de stafide.
Cand s-a racit blatul punem crema si decoram cu ciocolata.Dam o ora la frigider.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cred ca-i super tb. de incercat .Mersi
anonymous
Arata apetisant suuuuuper!
anonymous
Gustoasa foc
Punctează această reţetă