Punem ciocolata si untul intr-un vas , le topim in bain-marin,cand s-au topit adaugam laptele,galbenusurile,zaharul si amestecam pana se ingroase.Luam de pe foc ,adaugam nuca,esenta,dovleacul ras si amestecam.
Separat se bat albusurile spuma.Amestecam compozitia de ciocolata cu albusurile batute spuma si adaugam praful de copt amestecat cu faina,mestecam usor cu o spatula,de jos in sus,pana se incorporeaza toata cantitatea.
Se coace in cuptorul preincalzit,la 180 °C,pentru 20 min.Se lasa la racit! Crema Batem frisca cu mixerul pana se intareste,adaugam dovleacul apoi adaugam lichiorul si mixam pana devine pufoasa.Adaugam o mana de stafide. Cand s-a racit blatul punem crema si decoram cu ciocolata.Dam o ora la frigider.
Comentarii:
Cred ca-i super tb. de incercat .Mersi
Arata apetisant suuuuuper!
Gustoasa foc