Prajitura spornica cu dovleac
Este o prajitura tare spornica si foarte gustoasa.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Dam pe razatoare dovleacul si apoi il calim intr-o tigaie de teflon,punem zahar cat dorim de dulce . Separat pregatim coca din: 1 pahar zahar, 1 pahar gris,1 pahar faina in care pus si un pachetel de praf de copt de la Dr Oetker.
- Aceasta coca, nu trebuie sa curga,trebuie sa fie un pic mai cleioasa. Punem un rand de coca,un rand de dovleac, apoi mai punem si din lichidul ramas in tigaie peste fiecare rand de dovleac.
- Deasupra trebuie sa fie un rand de dovleac calit,peste care venim cu nuca maruntita, stafidele si cubulete de unt peste dovleac. Prajitura trebuie bagata la cuptor pentru 50-60 minute. Dupa 30 minute intoarcem tava.
- Dupa 60 minute verificam daca este gata prajitura,facand testul cu scobitoarea. Imediat ce prajitura este gata, trebuie taiata cu un cutit foarte ascutit si pus peste ea zahar pudra amestecat cu scortisoara.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cofbmentariul tău:
anonymous
Delicioasa
anonymous
AZI O FAC...........VAD CUM IESE..............CRED CA F BUNA........
anonymous
Excelenta
Punctează această reţetă