Dovleacul ras se amestecă cu 3 linguri de zahăr și se pune la foc mic. Se amestecă ușor cu o lingură din când în când pentru 15-20 minute până obținem un piure.
Se lasă la răcit.
Cernem într-un castron făina cu sarea, scorțișoara, nucșoara și praful de ghimbir.
După ce s-a răcit dovleacul, se adaugă zahărul, ouăle unul câte, amestecând bine după fiecare.
Turnăm laptele călduț și amestecăm bine. Adăugăm în compoziție și amestecul de făină, amestecând ușor cu o lingură până la omogenizare.
Se toarnă într-o tavă unsă bine cu unt. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade C pentru 45-50 minute.
Se servește după ce s-a răcit, tăindu-se în bucățele potrivite. Poftă bună!
"ReteteBauturi" esti VARZA !!! Preferabil sa te apuci de baut. Ceea ce si cred ca faci !!! In aceasta reteta, cine este "vedeta" ??? Cumva, dovleacul ??? Daca ai pus scortisoara, "vedeta" este scortisoara !!! Gustul de dovleac NU se mai simte !!! Multa prostie iti trebuie pentru a posta o asemenea porcarie !!!
Daca la gust e la fel ca aspectul ei din poza, e la pamant. Nu te atrage cu nimic. Seamana cu un chec facut in tava si taiat in patratele. Unde e culoarea aceea portocalie, atractiva a umpluturii din dovleac? Groaznic!
Dovleacul este f.bun, dar nu amestecat in toata compozitia intr-o reteta de tip chec. Din comoditate cred ca se procedeaza asa. II stirbim din gust si valoare facand o astfel de prajitura, iar aspectul, sincer, nu atrage.
Comentarii (14):
Verificati ce postati
Fara praf de copt nu creste si ramane o pasta cruda
"ReteteBauturi" esti VARZA !!!
Preferabil sa te apuci de baut. Ceea ce si cred ca faci !!!
In aceasta reteta, cine este "vedeta" ???
Cumva, dovleacul ???
Daca ai pus scortisoara, "vedeta" este scortisoara !!!
Gustul de dovleac NU se mai simte !!!
Multa prostie iti trebuie pentru a posta o asemenea porcarie !!!
Daca la gust e la fel ca aspectul ei din poza, e la pamant. Nu te atrage cu nimic. Seamana cu un chec facut in tava si taiat in patratele. Unde e culoarea aceea portocalie, atractiva a umpluturii din dovleac? Groaznic!
Foarte buna
Super delicioasa
Dovleacul este f.bun, dar nu amestecat in toata compozitia intr-o reteta de tip chec. Din comoditate cred ca se procedeaza asa. II stirbim din gust si valoare facand o astfel de prajitura, iar aspectul, sincer, nu atrage.
Buna si sanatoasa.si daca mai adaugam si un pumn de nuca macinata este si mai si.
Forte delicos!
E super