Curatam si spalam legumele: Lasam de o parte o radacina de pastarnac. Taiem legumele in bucati mari.
Cuisoarele le infigem in ceapa: Punem totul intr-o cratita si acoperim cu apa rece.Saram si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi.
Punem legumele intr-un blender si le facem crema. Adaugam din apa in care au fiert,pana cand supa ajunge la consistenta dorita.Potrivim gustul cu sare si piper.
Cipsuri de pastarnac : Separat,feliem fin pastarnacul ramas si prajim feliile in ulei incins. Le scoatem pe un servetel absorbant.
Punem supa in cani si ornam cu cipsuri. Serviti cu paine prajita. A frecat feliile de paine cu un catel de usturoi pentru savoare.
Comentarii:
O camara de Cimbru? hahahah. O tamara de cimbru? Uau. Ce ziceti de o ramură de cimbru?
Reteta e foarte simpla si se face repejor. Recomand.
Rădăcina de morcov?????
"o ramara de cimbru" Ce vrei sa insinuezi cu "ramara"? Camara? Tamara?
Ce aveti azi ? retete groaznice