Supa crema de pastarnac cu morcovi si cipsuri

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Pentru servit :

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Curatam si spalam legumele:
    Lasam de o parte o radacina de pastarnac. Taiem legumele in bucati mari.
  • Cuisoarele le infigem in ceapa:
    Punem totul intr-o cratita si acoperim cu apa rece.Saram si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi.
  • Punem legumele intr-un blender si le facem crema. Adaugam din apa in care au fiert,pana cand supa ajunge la consistenta dorita.Potrivim gustul cu sare si piper.
  • Cipsuri de pastarnac :
    Separat,feliem fin pastarnacul ramas si prajim feliile in ulei incins. Le scoatem pe un servetel absorbant.
  • Punem supa in cani si ornam cu cipsuri. Serviti cu paine prajita. A frecat feliile de paine cu un catel de usturoi pentru savoare.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O camara de Cimbru? hahahah. O tamara de cimbru? Uau. Ce ziceti de o ramură de cimbru?
Reteta e foarte simpla si se face repejor. Recomand.

abuz

anonymous

Rădăcina de morcov?????

abuz

anonymous

"o ramara de cimbru" Ce vrei sa insinuezi cu "ramara"? Camara? Tamara?

abuz

anonymous

Ce aveti azi ? retete groaznice

abuz