Supa crema de pastarnac cu morcovi si cipsuri
Ingrediente
4
Pentru servit :
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Curatam si spalam legumele:
Lasam de o parte o radacina de pastarnac. Taiem legumele in bucati mari. - Cuisoarele le infigem in ceapa:
Punem totul intr-o cratita si acoperim cu apa rece.Saram si lasam sa fiarba pana cand legumele sunt moi. - Punem legumele intr-un blender si le facem crema. Adaugam din apa in care au fiert,pana cand supa ajunge la consistenta dorita.Potrivim gustul cu sare si piper.
- Cipsuri de pastarnac :
Separat,feliem fin pastarnacul ramas si prajim feliile in ulei incins. Le scoatem pe un servetel absorbant. - Punem supa in cani si ornam cu cipsuri. Serviti cu paine prajita. A frecat feliile de paine cu un catel de usturoi pentru savoare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O camara de Cimbru? hahahah. O tamara de cimbru? Uau. Ce ziceti de o ramură de cimbru?
Reteta e foarte simpla si se face repejor. Recomand.
anonymous
Rădăcina de morcov?????
anonymous
"o ramara de cimbru" Ce vrei sa insinuezi cu "ramara"? Camara? Tamara?
anonymous
Ce aveti azi ? retete groaznice
Punctează această reţetă