Ingrediente: 4 rosii 150 gr crema de branza 1 lingurita de cimbru 1 conserva de ton (185 gr) 20 masline negre (aproximativ) - puteti folosi rondele de masline...
Ingrediente: 5 ardei (eu am avut 3 capia si 2 grasi) 250 g branza de vaci 250 g telemea de vaca 2 oua 2-3 linguri cu smantana ulei de masline marar uscat...
Ingrediente: 500 g. ciuperci proaspete 1/2 telina 50 g. unt 1 litru supa de pui sau de legume 1 radacina patrunjel 1 ceapa 1 cartof mare 1 cana de lapte sare,...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 5 radacini pastarnac + una mai subtire pentru cipsuri 5 radacini morcov 3 cartofi 1 ceapa cateva cuisoare o ramara de cimbru sare,piper, Pentru...
Ingrediente: 1 - 1 1/2 kg rosii proaspete amestecate 1 ardei gras rosu 6 catei de usturoi curatati 2 cepe mici 1/2 cana ulei de masline sare si piper dupa gust...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ingrediente: 12 foi de placinta 200 g crema de branza -100 ml smantana 3-4 linguri de suc de sfecla rosie 3-4 rosii uscate * masline uleiul de masline cimbru...