Ceapa se caleste 2-3 minute in ulei de masline, se adauga apoi legumele curatate si taiate cubulete . Se compleaza cu apa pana cand le acoperim si lasam sa fiarba.
Dupa 10 minute adaugam ciupercile taiate feliute. Cand legumele sunt fierte, luam vasul de pe foc, lasam sa se racoreasca si mixam supa cu ajutorul unui robot de bucatarie/mixer vertical.
Dam din nou supa crema de data aceasta pe foc, mai lasam sa fiarba cateva minute. Condimentam cu sare, piper, cimbru si adaugam acum si smantana .
Luam vasul de pe foc si supa crema de ciuperci este gata.A decorat supa cu legume deshidratate si ardei iute si am servit-o cu crutoane.
Comentarii (29):
Delicioasă și ușoară. Eu, în plus, am adăugat 3 căței de usturoi și am folosit ciuperci champignon și pleurotus.
Foarte simplu de pregatit si foarte buna
Foarte buna. Acelasi gust ca in restaurant.
Lapte de soia in loc de smîntînă.f bună supa crema..
Incercati cu nucsoara in loc de cimbru . Cantitatea , dupa gustul fiecaruia.
Noi gatim des aceasta supa, nu adaugam legume deshidratate, dar, este o idee interesanta!
Foarte buna.
E DELICIOASA!
F.buna,gustoasa
Am gatit aceasta reteta si este grozava !