Supa crema de ciuperci

Ingrediente
Rețete inrudite
-
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
-
Supa crema de napi, cartofi si bacon
-
Supă cremă de spanac-petitchef
-
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
- Spalatit si taiati feliute subtiri ciupercile chiar si coditele. Intr-o oala topiti untul, caliti ciupercile pana devine aurii, cam 5 minute amestecand frecvent. Apoi adaugati ceapa, caliti pana devine transparenta.
- Adaugati faina, caliti cam 2 minute, iar apoi adaugati supa de pui amestecand continuu.Dati un clocot, apoi adaugati restul ingredientelor.
- Se formeaza o supica crema groasa si frumos mirositoare.Serviti cu patrunjel praspat pe deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
CIUPERCILE, preferate sub orice forma, dar supa este delicioasa! Multumim!
Pentru supa crema,atunci cand totul este fiert se da prin blendar si la servit se pun cutroane de paine
si evident pentru gust si culoare pe pune patrunjel(pt.cei care il adora)
Un fel de ciulama cu ceapa ? unde este supa crema de ciuperci?
de ce nu verificati retetele inainte de publicare ?
Te-ai cam blamat cu aceasta "reteta". Din ce copac ai cules ciupercile, vad ca ale tale au codite, nu picioruse! Si ce e cu atatea grasimi la o simpla "supica"?

E mai degraba o ciorba de ciuperci ingrosata cu faina. Supa de pui nu-si are locul aici, trebuie inlocuita cu supa de legume iar faina cu cartof. Ca sa fie supa crema, ciupercile calite cu ceapa si apoi fierte impreuna cu cartoful in supa de legume trebuie blenduite bine dupa care se adauga smantana(in niciun caz frisca).

De ce nucsoara???.....lasa-i aroma de ciuperci, e suficent.
Inlocuiti faina cu cartof ...unt cu ulei si supa de pui cu supa de legume...