Petitchef

Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru cosuletele din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla.
  • Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru.
  • Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.


Întrebări:




Comentarii:

23/03/2014

Foarte ingenios o sa fac si eu

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Superb eu am facut reteta si a iesit super.

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Eleganta ,fina ..excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează