Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Adaugati culoare mesei dvs. cu aceasta supa de sfecla rosie! Foarte usor de facut, o puteti servi in boluri, farfurii pentru supa sau chiar in verrine pentru aperitiv. Infrumusetati-o cu iaurt, seminte de dovleac si patrunjel
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Supa de naut cu spanac
-
Supa de praz si lapte de cocos
-
Supa crema de dovleac placintar
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Diluati cubul de supa in 500 ml de apa fierbinte. Dati deoparte.
Curatati si taiati cartoful in bucati. Rumeniti bucatile de cartof intr-o cratita cu putin ulei de masline pentru cateva minute. - Adaugati sfecla taiata in bucati, 500 ml apa +cubul de supa de legume si fierbeti timp de 15 minute, acoperit.
- Intre timp, amestecati iaurtul cu sarea.
- Imediat ce sfecla s-a gatit, amestecati supa de sfecla rosie si serviti.
Decor: orneaza supa cu iaurt, cateva seminte de dovleac si frunze de patrunjel.
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!