Supa de sfecla rosie - usoara si rapida

Antreuri
Foarte ușor
25 min

Adaugati culoare mesei dvs. cu aceasta supa de sfecla rosie! Foarte usor de facut, o puteti servi in boluri, farfurii pentru supa sau chiar in verrine pentru aperitiv. Infrumusetati-o cu iaurt, seminte de dovleac si patrunjel

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Diluati cubul de supa in 500 ml de apa fierbinte. Dati deoparte.
    Curatati si taiati cartoful in bucati. Rumeniti bucatile de cartof intr-o cratita cu putin ulei de masline pentru cateva minute.
  • Adaugati sfecla taiata in bucati, 500 ml apa +cubul de supa de legume si fierbeti timp de 15 minute, acoperit.
  • Intre timp, amestecati iaurtul cu sarea.
  • Imediat ce sfecla s-a gatit, amestecati supa de sfecla rosie si serviti.
    Decor: orneaza supa cu iaurt, cateva seminte de dovleac si frunze de patrunjel.

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: