Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie
Antreuri
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

1

Ingrediente:

Preparare

Preparare5 min
Gătire50 min
  • Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In tot acest timp se pune putin ulei in tigaie, abia apoi se calesc rapid legumele. Se adauga apa si se lasa la mic mic cel mult 30 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul se scot legumele si se paseaza cu un blender. Ideea este sa se creeze o supa crema, nu o supa ca de obicei. Deci, consistenta trebuie sa fie una cremoasa, motiv pentru care se paseaza bine de tot. Se presara sare, nucsoara, se adauga sucul de lamaie si se mai amesteca putin. Se serveste calda.

Punctează această reţetă

SSanatateAcasa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna. Felicitari

am gătit această rețetă
abuz

Petrescu Aurelian

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun, sanatos si dietetic!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pre ok

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Nu am facut inca , dar cred ca e excelenta

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Minunat

abuz

anonymous

Am mancat in polonia,in 1985 o supa crema de sfecla;era vara si am servit o RECEEEEEEEE

abuz

anonymous

Merita incercata

abuz