Astfel, se spala legumele. Se curata de coaja, se taie bucati si se pun intr-un vas, deoparte, In tot acest timp se pune putin ulei in tigaie, abia apoi se calesc rapid legumele. Se adauga apa si se lasa la mic mic cel mult 30 de minute. Dupa ce s-a scurs timpul se scot legumele si se paseaza cu un blender. Ideea este sa se creeze o supa crema, nu o supa ca de obicei. Deci, consistenta trebuie sa fie una cremoasa, motiv pentru care se paseaza bine de tot. Se presara sare, nucsoara, se adauga sucul de lamaie si se mai amesteca putin. Se serveste calda.
Comentarii:
Foarte buna. Felicitari
Foarte buna
Foarte bun, sanatos si dietetic!!!
Pre ok
Gustos
Nu am facut inca , dar cred ca e excelenta
Excelent
Minunat
Am mancat in polonia,in 1985 o supa crema de sfecla;era vara si am servit o RECEEEEEEEE
Merita incercata