Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga ceapa si 50 ml fond si se caleste cateva minute, pana ce se inmoaie.
Se incinge uleiul intr-o oala. Se adauga ceapa si 50 ml fond si se caleste cateva minute, pana ce se inmoaie.
Se adauga fondul si radacinoasele si se da in clocot. Se micsoreaza flacara, se acopera pe trei sferturi oala (nu trebuie ca lichidul sa se evapore prea mult) si se fierb legumele 30 de minute.
Se adauga fondul si radacinoasele si se da in clocot. Se micsoreaza flacara, se acopera pe trei sferturi oala (nu trebuie ca lichidul sa se evapore prea mult) si se fierb legumele 30 de minute.
Se transfera legumele intr-un blender si se proceseaza pana se obtine un piure omogen. Se adauga lichid si se proceseaza pana ce se obtine consistenta dorita. Se readuce crema intr-o oala curata.
Se transfera legumele intr-un blender si se proceseaza pana se obtine un piure omogen. Se adauga lichid si se proceseaza pana ce se obtine consistenta dorita. Se readuce crema intr-o oala curata.
Se adauga vinul, se amesteca si se da in clocot. Se micsoreaza flacara, se adauga smantana, suc de lamaie si leurda si se amesteca. Se gusta si se potriveste de sare si piper. Se serveste supa cu crutoane, presarata cu firisoare de morcov si telina.
Se adauga vinul, se amesteca si se da in clocot. Se micsoreaza flacara, se adauga smantana, suc de lamaie si leurda si se amesteca. Se gusta si se potriveste de sare si piper. Se serveste supa cu crutoane, presarata cu firisoare de morcov si telina.
Comentarii:
Imi place foarte mult
Bun sfat
Excelenta
Super
Super tare
O s-o incerc! ador leurda!
Cred ca este foarte gustoasa.
Am gatit prima data leurda si toata familia a savurat supa