Supa crema de rosii cu paste fainoase
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Supa se pune pe foc si se fierb in ea pastele fainosase.
Intr-o alta oala se prajeste ceapa in ulei de masline.Cind aceasta a devenit sticloasa, se adaoga zaharul si amestecind se lasa sa se caramelizeze putin, adaougind si faina, care la fel se lasa sa se prajeasca putin impreuna. - In continuare se adaoga rosiile pasate si cu mixerul batz se face totul precum o crema.
Se adaoga in continuare supa cu pastele fainoase fierte si jumatate din cant. de apa. - Se pune totul pe foc moderat, se condimenteaza dupa gust si eventual se adaouga apa pina se ajunge la densitatea dorita.
In final se adaoga verdeturile tocate marunt. - Daca acestea sint uscate, atunci este bine sa se adaoge imediat cu pastele fainoase, in asa fel incit sa de-a citeva clocote in supa, pentru a-si deschide aroma.
Supa este gata si se poate servii.Eventual si cu o caciulita de smintina deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!