Supa crema de rosii cu paste fainoase

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Supa se pune pe foc si se fierb in ea pastele fainosase.
    Intr-o alta oala se prajeste ceapa in ulei de masline.Cind aceasta a devenit sticloasa, se adaoga zaharul si amestecind se lasa sa se caramelizeze putin, adaougind si faina, care la fel se lasa sa se prajeasca putin impreuna.
  • In continuare se adaoga rosiile pasate si cu mixerul batz se face totul precum o crema.
    Se adaoga in continuare supa cu pastele fainoase fierte si jumatate din cant. de apa.
  • Se pune totul pe foc moderat, se condimenteaza dupa gust si eventual se adaouga apa pina se ajunge la densitatea dorita.
    In final se adaoga verdeturile tocate marunt.
  • Daca acestea sint uscate, atunci este bine sa se adaoge imediat cu pastele fainoase, in asa fel incit sa de-a citeva clocote in supa, pentru a-si deschide aroma.
    Supa este gata si se poate servii.Eventual si cu o caciulita de smintina deasupra.
Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: