Intr-un vas cu apa care fierbe, puneti mugurii si lasati-i la fiert pentru 3 minute, cat sa devina moi insa nu foarte fierti. Scurgeti-i si treceti-i printr-un jet de apa rece. In aceeasi apa puneti la fiert tulpina taiata si lasati-o 5 minute. Din nou scurgeti si clatiti cu apa rece.
Intr-un vas topiti untul si adaugati ceapa si cartofii. Caliti pana cand ceapa devine translucida. Aveti grija sa nu le prajiti! Adaugati sparanghelul, supa si patrunjelul si fierbeti 15 minute, pana cand cartofii sunt moi.
Scoateti patrunjelul afara. Lasati supa la racit timp de 5 minute apoi pasati legumele impreuna cu apa in care au fiert. Puneti din nou pe foc, adaugati smantana, sarea si pieperul. Amestecati pana la omogenizare. Inchideti focul.
Foarte buna, merita sa incercati, o reteta perfecta! Bineinteles, poți sa nu pui smantana sau poți in loc de unt sa pui ulei de masline, oricum este foarte buna! Multumesc!
Comentarii:
Super rețetă.
De departe cea ma bună supaă cremă
Este supa mea preferata si de cativa ani ma bucur ca avem pe piata noastra sparanghel. Am reusit si-l am chiar si in propria gradina! FFF buna reteta!
Pur si simplu delicioasa
Foarte buna, merita sa incercati, o reteta perfecta! Bineinteles, poți sa nu pui smantana sau poți in loc de unt sa pui ulei de masline, oricum este foarte buna! Multumesc!
Reteta vine de la cineva din vest ?de ce nu e numai in limba romana?tuturor le este rusine cu limba materna? atunci rusine mare !