Supa-crema de sparanghel

Supa-crema de sparanghel
Altele
Ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Se curata sparanghelul si se taie varfurile cam de 2 cm; acestea se fierb separat pentru a nu se sfarama. Intr-o oala cu apa si sare se adauga ceapa. Se pune pe foc si, dupa cateva clocote, se adauga si sparanghelul si se lasa sa fiarba la foc potrivit.
    Cand sparanghelul este foarte bine fiert, se strecoara supa si se trec prin sita legumele. Intr-un vas se pun 3/4 din cantitatea de unt, apoi faina si piureul de sparanghel. Se amesteca toate la un loc, dupa care se adauga zeama in care a fiert sparanghelul. Se lasa sa fiarba 15-25 de minute, amestecand din cand in cand pentru a nu se lipi de fundul oalei. Galbenusurile de ou se bat bine, se amesteca cu laptele caldut si se toarna incet in oala. Se introduc si varfurile de sparanghel fierte separat si tocate marunt in prealabil.

    Alte retete pe: http://gabrielabunescu.wordpress.com/

Punctează această reţetă

GGabriela1611

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

F.buna,gustoasa

abuz

anonymous

Reteta de supa crema fara faina , ou si alte grasimi animale nu sunt?

abuz

anonymous

Foarte buna.

abuz

anonymous

Vreau mai des

abuz

anonymous

Mi se pare mult mai sanatos fara faina ,in rest este foarte buna

abuz

anonymous

Excelent, f. buna

abuz
Gabicu

Gabicu

E atata de buna!

abuz

argentina_m2013

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Mi-a placut.cred ca si un bulion slab din carne ar putea substitui o parte din apa.

abuz
  • pagina 1 / 2