Supa crema de legume

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se curata legumele si se spala bine apoi se pun tocate intr-o oala de 2 l la fiert impreuna cu vegeta.
  • Cand s-au fiert, se iau cu o paleta sa se scurga de apa si se pun in blender. Se adauga zeama in care au fiert, putin cate putin pana se ajunge la consistenta dorita apoi se adauga untul si smantana lichida ( smanatana dulce lichida).
  • Se serveste calda ornata cu patrunjel verde si cu crutoane.

    Pofta buna!

Punctează această reţetă

gabrielacuisineGabrielacuisine

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

anonymous

Sanatoasa!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.sanatoasa, delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu era mai bine un pahar de smantana acra!``!!

am gătit această rețetă
abuz
gabrielacuisine
Răspuns gabrielacuisine:

Draga mea, smantana acra, daca o pui in supa fierbinte, se va branzi! si mai ales cand o reincalzesti...

anonymous

Buonisima.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Daaaa..., si eu fac supa din asta doar ca o fac mai "bogata", ca sa zic asa, cu mai multe legume(mai multa ceapa, mai multi morcovi, mai multi cartofi...), pun cam din toate legumele pe care le am prin frigider, pun chiar si rosii..., dar nu-i pun smantana, iar crutoanele le fac eu.

abuz

anonymous

De ce si vegeta? Da un gust fortat, nenatural.

abuz

anonymous

Eu tin post, se poate sa inlocuiesc untul cu margarina sau sa nu pun deloc nici unt nici smantana ??

abuz
  • pagina 1 / 6