Poate la prima strigare nu ti se pare cea mai intalnita combinatie insa te asigur, ca o - pana de curand - nemancatoare de supa crema, ca gustul dulceag al portocalei este fix ce trebuie pentru a "taia" din aroma putin amara a morcovului. Chiar merita sa-i acorzi putin credit si sa o incerci, este o supa foarte satioasa si bogata in vitamina C.
Intr-o oala incapatoare, se pune 1 L de apa. Cand incepe sa fiarba, se pun cubuletul Knorr, morcovii taiati rondele si cartofii taiati bucati. Se lasa sa fiarba cam 20 de min pana poti strapunge legumele cu o furculita. Se scot legumele intr-un vas, pastrand zeama. Se adauga sucul de portocala si se mixeaza fie in blender fie cu mixerul de legume. Apoi se toarna treptat din zeama in care au fiert legumele pana obtii consistenta dorita. Se serveste cu smantana si patrunjel. Pofta buna!
Comentarii (14):
AM GATIT-O, cu mai mult morcov, crutoane; este o delicatesa, racoroasa, aromata cu aroma fina de portocala
Trebuie sa fie foarte buna am so incerc
Mi-a trezit interesul am sa o pregatesc
Fbuna,gustoasa,
BUNA!
Super
Arata bine am sa incerc aici se mananca multi morcovi
Rafinata
Interesant, trebuie sa fie buna
De incercat. Suna interesant.