Legumele se spala si curata de coaja. Ceapa se taie marunt iar restul legumelor in cubulete. Intr-o oala se incinge grasimea si se prajeste cepa pina se inmoaie.
Se adaoga usturoiul taiat in bucatele se mai lasa sa se rumenasca putin. Legumele se pun si ele in oala, se amesteca bine si se acopera cu apa.Atita apa incit sa acopere legumele. Se adauoga ceva sare, piper, maghiuran, ghimbir si cubul de supa.
Se las sa fiarba sub capac usor pina ce legumele sint fierte bine. Cu mixerul bat sau cu ajutorul unei site, totul se face piuresi se adaoga ceva smintina si apa pina ce se obtine consistenta si gustul dorit.
Se mai condimenteaza si aromatizeaza dupa gustul individual si se mai da odata intr-un clocot micut. Acum se poate servii garnisita cu ceva smintina si/sau ulei din simburi de bostan,presarata cu ceva patrunjel verde.