Supa crema de morcovi

Felul principal
Foarte ușor
35 min
240 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se curata morcovii si se pun la fiert, apoi se adauga si ceapa, ardeiul, cartoful si ghimbirul. Cand s-au fiert, ceapa si ardeiul de scot , se separa morcovii si cartoful de zeama, se blenduiesc adaugandu-se putin cate putin din zeama; compozitia trebuie sa fie mai grosuta.
  • Daca trebuie, mai adaugati apa fierbinte, pana se subtiaza cat doriti. Se mai da intr-un clocot, apoi se adauga smantana desfacuta cu un pic de zeama sau apa.
  • Se potriveste de sare si se serveste imediat. Deasupra am pus un praf de flori de marar. Reteta originala era cu un pic de ceapa de tuns, adaugata peste un mot de smantana.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 240Kcal
  • Carbo: 28.5g
  • Grăsimi: 10.8g
  • Grăsimi sat.: 6g
  • Proteine: 4.3g
  • Fibre: 7g
  • Zahăr: 16.4g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (762g)
LLigia D

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: