Curatam toate legumele si le taiem cubulete. Adaugam cam 1.5 litri de apa, putina sare si le punem la fiert. Le lasam sa fiarba aproximativ 20 - 30 minute, pana sunt moi.
Scurgem apa in care au fiert legumele intr-un vas, pentru ca o vom folosi imediat.Pasam legumele cu piciorul vertical al mixeruluisau cu tocatorulsau le dam printr-o sita.
A preferat mixerul, pentru ca asa se murdaresc mai putine vase Adaugam uleiul peste legume, cam jumatate din apa in care au fiert si le mai punem la fiert inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Potrivim de sare si piper si servim cu crutoane si marar proaspat. Supa are 55 calorii la 100 grame, fara crutoane.
Simpluta reteta "furnicilor". N-aveti pic de imaginatie. Dati si voi o 'tusa' personala: putin ghimbir, turmeric, pudra de chimion (a nu se confunda cu chimenul!), si multe altele. Altfel aveti doar o supa buna pentru spitale!
Comentarii:
Super. Este minunata pentru o dupa-amiaza rece de toamna.
Dulce si buna
Simpluta reteta "furnicilor". N-aveti pic de imaginatie. Dati si voi o 'tusa' personala: putin ghimbir, turmeric, pudra de chimion (a nu se confunda cu chimenul!), si multe altele. Altfel aveti doar o supa buna pentru spitale!
Constanta? Bleaaah!Urata si proasta din cale-afara! Sau invers. Bleaaah inca o data !!!!
Excelenta!
Morcov? Bleaaah!
Arata excelent
o voi face si eu