Petitchef

Ciorba Moldoveneasca de Gaina

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Carnea portionata se pune la fiert ,se spumeaza si se lasa asa sa fiarba 30min.Peste carne se adauga sare dupa gust si legumele in urmatoarea ordine:ceapa ,morcovul ,telina,ardeiul gras(gogosari) si se lasa la fiert la foc potrivit pana ce carnea e aproape gata.
  • Apoi adaugam rosiile (proaspete si date pe razatoare ) .Intre timp se fac galustele ,adaugandu-se si ei in ciorba.Se pune si verdeata tocata marunt iar la sfarsit borsul si putin delikat(daca credeti ca ar fi nevoie
  • Se mai da in cateva clocote si se opreste .Se serveste cu ardei iute sau dupa preferinte.


Poze

Ciorba Moldoveneasca de Gaina
Ciorba Moldoveneasca de Gaina - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

25/01/2018

O ciorba de gaina fara... gaina (la ingrediente)!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/01/2018

Invata sa spumezi ciorba, arata de 2 lei

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 25/01/2018

Nu stiu ce i-ai facut dar nu arata prea bine in poze. Lipseste gaina de la ingrediente sau partile din gaina pe care le folosesti pentru ca banuiesc ca nu pui copanele si pieptul la ciorba. Sau le pui? O singura ceapa e foarte putin, ar fi deajuns daca ar avea vreo 300gr ceea ce nu prea cred. Eu nu am mai auzit pana acum ca la o ciorba acra sa-i pui galusti, si oricum nu spui ce fel de galusti faci, de gris sau de faina si cum le faci; am mai vazut retete de ciorbe cu taitei desi nici asa mie personal nu mi se pare ok pentru ca galustile si taiteii stiu ca se folosesc la supe nicidecum la ciorbe, dar in sfarsit daca asa stiti voi si nu vreti sa faceti altfel e treaba voastra.

(1) (0) Abuz
18/08/2011

Te lingi pe bot

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Harira, supa marocana
Harira, supa marocana
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează