Ingrediente: -un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de...
Ingrediente: 7 pulpe de pui fara spate 4 morcovi 2 radacini patunjel 1 ardei gras (rosu) 4 galbenusuri de ou 300 g. smantana 3-4 catei de usturoi foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.