Ciorba de fasole verde cu carne de pui

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Usturoiul si ceapa, tocata marunt, se caleste in uleiul incins, apoi se adauga faina, boiaua, se amesteca si se stinge cu apa, dupa care se adauga pulpele spalate, sarea si se lasa sa fiarba.
  • Cand carnea de pui este fiarta de jumatate se adauga fasolea verde, care a fost spalata si rupta bucati mai mici, ardeiul taiat felii, frunzele de patrunjel si se lasa sa fiarba in continuare la foc incet.
    In momentul serviri se adauga smantana.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

21/09/2019

În fotografie smantana e branzita :(

(1) (0) abuz
11/07/2013

Foarte buna ! ;)

(0) (0) abuz