Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde
Antreuri
Ușor
1 oră

Ingrediente

8

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Se curata usturoiul si se zdrobeste, se pune intr-o oala impreuna cu uleiul si se prajeste foarte putin, se adauga peste acesta boia si faina si se prajesc putin, dupa care se sting cu apa, putin cate putin pentru a nu se face boti din faina. Se folosesc circa 3 l de apa. Se adauga fasolea verde, fie congelata, fie proaspata (fasolea congelata nu se decongeleaza, se poate pune congelata). Se fierbe la foc potrivit. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare dupa gust. La final se poate pune verdeata. Se serveste cu smantana sau cu mujdei de usturoi. Este o reteta foarte buna si in zilele de post, dar cu smantana este mult mai gustoasa.

Punctează această reţetă

Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Foarte buna merita ancercata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Tare bun !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

OK!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F bun

am gătit această rețetă
abuz
chiosa_r2013

chiosa_r2013

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

SUPER GUSTOASA

abuz

anonymous

Buna rau

abuz

anonymous

Pofta buna!

abuz

anonymous

Am gatit-o si mi-a placut foarte mult.
Multumiri.

abuz
  • pagina 1 / 3