Petitchef

Ciorba de fasole verde

Antreuri
8 porții
15 min
45 min
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata usturoiul si se zdrobeste, se pune intr-o oala impreuna cu uleiul si se prajeste foarte putin, se adauga peste acesta boia si faina si se prajesc putin, dupa care se sting cu apa, putin cate putin pentru a nu se face boti din faina. Se folosesc circa 3 l de apa. Se adauga fasolea verde, fie congelata, fie proaspata (fasolea congelata nu se decongeleaza, se poate pune congelata). Se fierbe la foc potrivit. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare dupa gust. La final se poate pune verdeata. Se serveste cu smantana sau cu mujdei de usturoi. Este o reteta foarte buna si in zilele de post, dar cu smantana este mult mai gustoasa.


Întrebări:




Comentarii (25):

14/04/2015

Foarte buna merita ancercata

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/02/2014

Tare bun !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/09/2013

OK!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/07/2013

F bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
chiosa_r2013
chiosa_r2013, 08/07/2013

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/06/2013

E foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/05/2014

SUPER GUSTOASA

(0) (0) Abuz
29/03/2014

Buna rau

(0) (0) Abuz
02/03/2014

Pofta buna!

(0) (0) Abuz
24/09/2013

Am gatit-o si mi-a placut foarte mult.
Multumiri.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Buchetele de fasole verde si bacon
Buchetele de fasole verde si bacon
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Hummus de fasole alba si lapte de cocos
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
10 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Bucura-te de verde, mananca fasole verde! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează