Ciorba de fasole verde

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Se curata usturoiul si se zdrobeste, se pune intr-o oala impreuna cu uleiul si se prajeste foarte putin, se adauga peste acesta boia si faina si se prajesc putin, dupa care se sting cu apa, putin cate putin pentru a nu se face boti din faina. Se folosesc circa 3 l de apa. Se adauga fasolea verde, fie congelata, fie proaspata (fasolea congelata nu se decongeleaza, se poate pune congelata). Se fierbe la foc potrivit. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare dupa gust. La final se poate pune verdeata. Se serveste cu smantana sau cu mujdei de usturoi. Este o reteta foarte buna si in zilele de post, dar cu smantana este mult mai gustoasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte buna merita ancercata
am gătit această rețetă
anonymous
Tare bun !!!
am gătit această rețetă
anonymous
OK!
am gătit această rețetă
anonymous
F bun
am gătit această rețetă

chiosa_r2013
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
E foarte buna!
am gătit această rețetă
anonymous
SUPER GUSTOASA
anonymous
Buna rau
anonymous
Pofta buna!
anonymous
Am gatit-o si mi-a placut foarte mult.
Multumiri.
Punctează această reţetă