Oameni buni santeti dificili rau. O vorba romaneasca spune "cate bordee atatea obicee". In alta ordine de idei si eu ador ciorbele bogate, imi displac asa zisele ciorbe "zama lunga ". Iar in ceea ce priveste carnea intradevar cu totii cred ca stim ca, carnea de vita fierbe greu, este o carne cu textura dura deci fierbe ceva mai greu. Poate ca nu trebuie chiar 2,1/2 dar oricum pe aproape. Sa nu confundam carnea de vita cu cea de vitel. Si atentie ca intradevar o carne de vita se fierbe intradevar la foc mic deci...o perioada mai lunga pentru a se evita tulburarea.
Si eu sunt de parere ca sunt prea multe legume in aceasta ciorba, ar trebui eliminate telinele, pastarnacul, gulia si doi morcovi din cei patru pentru ca sunt prea de ajuns doi morcovi, doua cepe, fasolea verde si rosiile mai ales ca este vorba despre o ciorba cu carne, e drept ca ar mai merge un cartof mediu pentru designul farfuriei. Nici eu nu sunt de acord cu borsul de la plic si delikatul pentru ca sunt numai chimicale, dar cine vrea nu are decat sa le foloseasca. Nu stiu cine a comentat aici foarte urat ca nu-si da numele vad. Daca nu-ti place spune, dar pentru ce sa jignesti? Urat din partea persoanei respective, se vede ca nu prea are cei sapte ani de acasa.
Frastilor acest sai este de bucatarie ,NU DE SANATATE .!+1 = Tot ce este gustos NU ESTE SANATOS .Acuma fiecare face cum DORESTE si pune CEEA CE DORESTE,iar gustul nu iasa la fiecare bucata LA FEL .ROMANII se pricep cel mai bine la FURAT SI CRITICAT .Macar sa se aptina ,aviz amatorilor .
Cum să fierbi vita cubuleţe 2,5 ore? Ce faci cu 2 păstârnaci care pot avea 0,5 kg? 4 ţeline?? poate dacă are 50 g una! Borş praf?? de ce nu lichid, fiert în prealabil? Delikat??? Sub nici o formă! Dacă nu găseşti fasole verde proaspătă, sugerez fasole congelată Bonduelle. Piperul să-l pună doar cine vrea, în farfurie!
Comentarii:
Oameni buni santeti dificili rau. O vorba romaneasca spune "cate bordee atatea obicee". In alta ordine de idei si eu ador ciorbele bogate, imi displac asa zisele ciorbe "zama lunga ". Iar in ceea ce priveste carnea intradevar cu totii cred ca stim ca, carnea de vita fierbe greu, este o carne cu textura dura deci fierbe ceva mai greu. Poate ca nu trebuie chiar 2,1/2 dar oricum pe aproape. Sa nu confundam carnea de vita cu cea de vitel. Si atentie ca intradevar o carne de vita se fierbe intradevar la foc mic deci...o perioada mai lunga pentru a se evita tulburarea.
Si eu sunt de parere ca sunt prea multe legume in aceasta ciorba, ar trebui eliminate telinele, pastarnacul, gulia si doi morcovi din cei patru pentru ca sunt prea de ajuns doi morcovi, doua cepe, fasolea verde si rosiile mai ales ca este vorba despre o ciorba cu carne, e drept ca ar mai merge un cartof mediu pentru designul farfuriei. Nici eu nu sunt de acord cu borsul de la plic si delikatul pentru ca sunt numai chimicale, dar cine vrea nu are decat sa le foloseasca. Nu stiu cine a comentat aici foarte urat ca nu-si da numele vad. Daca nu-ti place spune, dar pentru ce sa jignesti? Urat din partea persoanei respective, se vede ca nu prea are cei sapte ani de acasa.
Frastilor acest sai este de bucatarie ,NU DE SANATATE .!+1 = Tot ce este gustos NU ESTE SANATOS .Acuma fiecare face cum DORESTE si pune CEEA CE DORESTE,iar gustul nu iasa la fiecare bucata LA FEL .ROMANII se pricep cel mai bine la FURAT SI CRITICAT .Macar sa se aptina ,aviz amatorilor .
Cum să fierbi vita cubuleţe 2,5 ore? Ce faci cu 2 păstârnaci care pot avea 0,5 kg? 4 ţeline?? poate dacă are 50 g una! Borş praf?? de ce nu lichid, fiert în prealabil? Delikat??? Sub nici o formă! Dacă nu găseşti fasole verde proaspătă, sugerez fasole congelată Bonduelle. Piperul să-l pună doar cine vrea, în farfurie!
Vrei sa ne otravesti cu delicacat? Scarba ordinara ce esti, mars de-aici!