Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde pastai este o reteta sanatoasa, dietetica, foarte usor de facut, dar plina de legume si vitamine.
Ingrediente
5
Preparare
- Taiem marunt ceapa, morcovul, telina si pastarnacul.
- Pregatim aragazul si o oala in care vom face ciorba. Punem uleiul in oala. Adaugam ceapa, morcovul, telina si pastarnacul. Calim timp de 2-3 minute, amestecand constant.
Punem apa fierbinte peste legumele calite si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute. - Tocam marunt ardeiul. Taiem rosiile in cubulete mici.
- Dupa cele 15 minute de fierbere, adaugam fasolea verde in oala, ardeiul si rosiile si lasam sa fiarba.
Condimentam cu sare. - Tocam marunt verdeata (telina si patrunjel). Cand fasolea este fiarta, punem verdeata tocata, amestecam si verificam daca ciorba are suficienta sare, apoi inchidem aragazul.
- Batem bine oul si apoi amestecam cu smantana (sau iaurtul).
Punem doua polonice de ciorba peste amestecul de ou cu smantana si omogenizam pentru a dilua smantana.
Turnam apoi amestecul de smantana in ciorba. - Amestecam bine si servim.
POFTA BUNA!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Flavia
Preferata mea!
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tău:mergea si 1/2 l de bors, mai ales ca ii pui smantana
am gătit această rețetă
anonymous
Pare a fi exact pe placul meu , spre deosebire de celelalte 5 reţete vizionate. mulţumesc.
anonymous
Si uite asa avem o supa. Ca ciorba presupune un agent de acrire altul decat bors.
anonymous
Gustoasa
anonymous
Buna

ciobanu_t2013
Comentariul tău:bun
anonymous
Comentariul tău:este super ok
anonymous
Comentariul tău:foarte buna!!!
anonymous
Imi place
Punctează această reţetă