Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde
Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se curata usturoiul si se zdrobeste, se pune intr-o oala impreuna cu uleiul si se prajeste foarte putin, se adauga peste acesta boia si faina si se prajesc putin, dupa care se sting cu apa, putin cate putin pentru a nu se face boti din faina.
  • Se folosesc circa 3 l de apa. Se adauga fasolea verde, fie congelata, fie proaspata . Se fierbe la foc potrivit. Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare dupa gust. La final se poate pune verdeata.
  • Se serveste cu smantana sau cu mujdei de usturoi. Este o reteta foarte buna si in zilele de post, dar cu smantana este mult mai gustoasa.

Punctează această reţetă

Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

fp

Ceace aveti acolo este bob nu fasole.

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Horror!

abuz

cristi

Mujdei de usturoi e pleonasm, ajunge doar mujdei, si la ce-ti foloseste faina prajita?

abuz

anonymous

O.k

abuz