Ciorba radauteana

Ciorba radauteana
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Se pun la fiert, in aproximativ 2-3 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare. Se fierbe pana ce carnea devine frageda (se desprinde de pe os).
  • Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert.
  • Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou.Se ia cu polonicul supa si se pune peste amestecul de mai sus. Se amesteca si apoi se toarna in oala amestecand contiunu.
  • Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.
  • Este o ciorbita foarte gustoasa , apreciata foarte mult de Alex , care mai nou a descoperit ca e foarte fain sa pescuiesti cu linugra in farfurie si perfera mai nou supele si ciorbitele.

Punctează această reţetă

herminesialexHerminesialex

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

E super

abuz