Ciorba radauteana

Ciorba radauteana
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se fierbe pieptul de pui taiat cubulete cu legumele in 4 l de apa cu o lingura de sare, pana pieptul este fiert. Se ia spuma de pe deasupra supei.
  • Se ia de pe foc. Se arunca ceapa.Se adauga apoi smantana amestecata cu galbenusurile de ou, si se amesteca viguros pentru a nu se face cocoloase.
  • Se adauga piper si verdeata in supa. Se acreste cu otet sau sare de lamaie. Prefer sarea de lamaie.
  • Serviti cu paine proaspata si ardei iute, la fel ca si ciorba de burta.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

krystyna_k2021

Am gătit, nu a ieșit bună...

am gătit această rețetă
abuz

givarom

Excelenta !

am gătit această rețetă
abuz
atena_p2014

atena_p2014

Nu e clara reteta pt cine invata sa gateasca!In foto ciorba este fara legume in ea[asa se vede].Sunt pasate[eu asa procedez] si in al3-lea rand este mai sanatos sa acrim in farfurie cum dorim,dar cu otet de mere,visine,etc organice care sunt si sanatoase.Sarea de lamaie este produd chimic si ne recomandat.
Pofta buna!Eu fac aceasta reteta inlocuind carnea cu ciuperci pleurotus.Este minunata!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ciorba radauteana cu sare de lămâie!! Vai de cei ce se dau experți dar nu au călcat vreodată în Rădăuți cu atât mai puțin nu au mâncat o ciorba autentica.
Iar ca un bonus îți mai spun ca densitatea și gustul ciorbei este dat de oase. Deci fierbeți un pui întreg nu doar pieptul de pui.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Vai de mama ta,care ai postat asa ceva.Asta e brahaneala si nu ciorba radauteana!

abuz

anonymous

Legumele fierte se paseaza,nu se pun "razalite". Reteta e varza

abuz