Ciorba radauteana

Ingrediente
Preparare
- Se fierbe pieptul de pui taiat cubulete cu legumele in 4 l de apa cu o lingura de sare, pana pieptul este fiert. Se ia spuma de pe deasupra supei.
- Se ia de pe foc. Se arunca ceapa.Se adauga apoi smantana amestecata cu galbenusurile de ou, si se amesteca viguros pentru a nu se face cocoloase.
- Se adauga piper si verdeata in supa. Se acreste cu otet sau sare de lamaie. Prefer sarea de lamaie.
- Serviti cu paine proaspata si ardei iute, la fel ca si ciorba de burta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
krystyna_k2021
Am gătit, nu a ieșit bună...
givarom
Excelenta !

atena_p2014
Nu e clara reteta pt cine invata sa gateasca!In foto ciorba este fara legume in ea[asa se vede].Sunt pasate[eu asa procedez] si in al3-lea rand este mai sanatos sa acrim in farfurie cum dorim,dar cu otet de mere,visine,etc organice care sunt si sanatoase.Sarea de lamaie este produd chimic si ne recomandat.
Pofta buna!Eu fac aceasta reteta inlocuind carnea cu ciuperci pleurotus.Este minunata!
anonymous
Ciorba radauteana cu sare de lămâie!! Vai de cei ce se dau experți dar nu au călcat vreodată în Rădăuți cu atât mai puțin nu au mâncat o ciorba autentica.
Iar ca un bonus îți mai spun ca densitatea și gustul ciorbei este dat de oase. Deci fierbeți un pui întreg nu doar pieptul de pui.
anonymous
Vai de mama ta,care ai postat asa ceva.Asta e brahaneala si nu ciorba radauteana!
anonymous
Legumele fierte se paseaza,nu se pun "razalite". Reteta e varza
Punctează această reţetă