Ingrediente: 500 gr. de carne de pui spalata (piept si spate) 2 cepe curatate si spalate 2-3 morcovi mari curatati si spalati o jumatate de ardei rosu curatat...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper...
Ingrediente: 7 pulpe de pui fara spate 4 morcovi 2 radacini patunjel 1 ardei gras (rosu) 4 galbenusuri de ou 300 g. smantana 3-4 catei de usturoi foi de dafin...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
A facut Drupi o varianta pentru piticul ei, am mai dat peste ciorba asta pe blogosfera, aveam ceva carne de ucis si de revizuit varianta mancata in Bucovina, asa ca am comis-o cum stiam eu. Nu a mea, ca nu am mostenit-o.
Am folosit un piept de co