Ciorba radauteana
10 rețete
Ciorba radauteana
Altele Ușor 1 h 30 m 20 min
Ingrediente: 500 gr. de carne de pui spalata (piept si spate) 2 cepe curatate si spalate 2-3 morcovi mari curatati si spalati o jumatate de ardei rosu curatat...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1kg piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina de patrunjel 2 cepe 2 ardei 2 linguri secretul gustului 5 galbenusuri 650 ml smantana 4 linguri...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: doua buc piept de pui 3 morcovi 3 cepe 1/2 telina un ardei gras 250 ml smantana 4 galbenusuri o capatana usturoi otet sare
Ciorba radauteana dietetica
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1 piept de pui 2 cepe 1 morcov 1 batz de telina 1 ardei mare 1 cutie de iaurt de 250 gr 1/2 zeama de la o lamaie 1 lingura otet de mere piper...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: 7 pulpe de pui fara spate 4 morcovi 2 radacini patunjel 1 ardei gras (rosu) 4 galbenusuri de ou 300 g. smantana 3-4 catei de usturoi foi de dafin...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat si fara pielita 3 morcovi 2 radacina patrunjel o ceapa mare 3 cartofi smantana otet usturoi
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 6 pulpe de pui (600g) 3 morcovi 2 pastarnacii 130 g telina 2 ardei capia 1 ceapa mare 7 catei de usturoi Patrunjel verde tocat marunt: 3...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1kg piept de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina de patrunjel 2 cepe 2 ardei 2 linguri secretul gustului 5 galbenusuri 650 ml smantana 4 linguri...
Ciorba radauteana
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 4 buc piept de pui mari dezosate 4 morcovi razaliti 2 radacini patrunjel sau pastarnac razalite 2 ardei capia sau grasi taiati marunt 4...
Ciorba radauteana
A facut Drupi o varianta pentru piticul ei, am mai dat peste ciorba asta pe blogosfera, aveam ceva carne de ucis si de revizuit varianta mancata in Bucovina, asa ca am comis-o cum stiam eu. Nu a mea, ca nu am mostenit-o. Am folosit un piept de co