Ciorba radauteana dietetica
Ingrediente
Preparare
- Se pun la fiert ,legumele cu pieptul de pui ,1 lingura de ulei de masline si 1 lingura vegeta.Cand s-au fiert, legumele si carnea,se scot din oala .Se strecoara zeama prin sita.Se dau legumele prin robot .Pieptul se taie cubulete(sau fashii).
- Se foloseste iaurt cu 0% grasimi. Iaurtul se amesteca cu 2 linguri de faina de porumb(nu contine colesterol).Se mesteca bine pana devine o crema.Se iau cateva polonice din supa si se amesteca bine(cu telul) cu crema de iaurt si faina de porumb.
- Se pun bucatile de piept,legumele pasate,usturoiul pisat ,piperul,otetul ,zeama de lamaie si compozitia cu iaurt si se amesteca continuu pe foc mic, cca 2 clocote se potriveste de sare si se add verdeata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Nu stiu cat de dietetica poate fi o mancare in care se pune Delicat, Vegeta, samd

Adica avem o supa pasata acrita cu iaurt inferior(nu smantana, atentie , iaurtul se precipita in supa calda si nu e aspectos) si cu lamaie care creste la Radauti probabil,supica de bebelusi in care am fiert piept de pui din comert, d-ala fara grasime naturala si imbibat cu chimicale.(pui stimulat cu substante periculoase care creste fortat in 2 luni)...va feriti de grasimi naturale gustoase hodoronc-tronc, ca si cum toti am avea colesterol, si in loc de pastarnac, patrunjel, cartof puneti vegeta!....Asta e supica pt batrani care nu pot sta mult in fata aragazului, pentru srudenti care gatesc pe resou, si pt femei comode.....Las-o balta!
Acum gatesc, miroase bine, sa vedem ce iese,imi inchipui ca va iesi o bunatate de ciorba!