Petitchef

Ciorba radauteana

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata zarzavaturile si se spala.
    Ceapa se lasa intreaga, restul se taie in 2 sau 4.
  • Pieptul de pui se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in 4 l de apa. Dupa ce da un clocot se ia spuma (daca este) si apoi se adauga zarzavaturile si secretul gustului. Se fierbe pe foc potrivit pana ce pieptul este gata. Se scote pieptul si morcovii pe un platou la racit. Pieptul se taie feliute iar morcovii cubulete.
  • Se prepara un amestec din smantana, galbenusuri, faina si otet.
  • Restul de legume din ciorba se arunca iar zeama se strecoara intr-o alta cratita. Se pune iar pe foc, cand clocoteste se adauga pieptul de pui taiat si morcovii. Se da pe foc mic si se adauga amestecul cu smantana, amestecand mereu. Se lasa cam 2-3 minute si se opreste.
  • Usturoiul se curata si se piseaza apoi se adauga in ciorba. Cam asa ar trebui sa arate: Cand se serveste se adauga dupa preferinte smantana, usturoi si otet. Ideal ar fi sa se consume cu un ardel subtire.


Poze

Ciorba radauteana
Ciorba radauteana - poza 2
Ciorba radauteana - poza 3
Ciorba radauteana - poza 4
Ciorba radauteana - poza 5
Ciorba radauteana - poza 6
Ciorba radauteana - poza 7

Întrebări:




Comentarii (22):

alexandra_g2019_1_2, 10/07/2019

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
09/10/2017

Oare de ce mai pui atatea legume si carne de pui, daca folosesti "Secretul (dez)gustului"?

(0) (0) Abuz
22/11/2014

Nu este cam mult delikat ? 2 linguri cat puneti dvs. v-ar putea imbolnavi daca frecvent aplicati acest "tratament" consistent mancarii !

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Excelenta!

(0) (0) Abuz
17/11/2013

F buna

(0) (0) Abuz
04/10/2013

Comentariul tău:imi place :o sa incerc

(0) (0) Abuz
31/08/2013

Delicioasa

(0) (0) Abuz
25/03/2013

Foarte buna mai scrie si alte retete multumesc

(0) (0) Abuz
18/03/2013

Foarte buna ciorba imi place mult..:)

(0) (0) Abuz
07/03/2013

Excelenta!!!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează