Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.
  • Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.
  • Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute, apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

media_p2021

media_p2021

De regula gateste sotia, acum am vrut sa folosesc zeama de varza murata care s-a pastrat f.f.bine pentru o ciorba de perisoare, cum mancam la mama:). Reteta nu este pentru incepatori, ar trebui specificat. Intr-adevar perisoarele nu au nici-un link de trimitere cum se fac. Un pic dezamagit! O las pe sotie, ma intorc la bormasina!

abuz

jozsef_d2020

Perisoarele cum se fac?

abuz

Qumi

Eu sunt de parere ca daca cineva nu e multumit cu aceasta reteta sau cu oricare alta reteta poate s-o ignore.De ce atata rautate si criticism?In primul rand cred ca e de apreciat faptul ca cineva si-a luat din timpul sau ca sa scrie aceasta reteta cand putea foarte bine sa faca altceva.Eu gasesc folositoare aceasta postare care mi-a adus aminte sa fac ciorba de perisoare.Pot in fond s-o fac dupa bunul meu plac si dupa gustul meu.DA,intr-adevar reteta esta succinta deci un incepator se va intreba cum sa faca perisoarele dar cruzimea unor comentarii este chiar revoltatoare.Chiar ma intreb ce cauta constanta_s2014 pe acest site ,fiindca daca e atat de profesionista in ale gatitului ,nu cred sa mai aiba nevoie de sfaturile si ideile altora.Sau poate e singurul loc unde-si poate refula frustrarile si insulta necunoscuti,fara un motiv anume?

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Draga Qumi (ce nume o fi asta?), omul toata viata invata si de aceea intru pe astfel de situri si chiar sunt abonata la unele dar stiu sa iau intotdeauna ce este bun intr-o reteta postata de altcineva. Eu daca nu stiu ceva nu-mi este rusine sa intreb si nu ma supar daca cineva imi atrage atentia ca am gresit si pot recunoaste cinstit ca am facut-o lata. Faptul ca am criticat reteta asta am facut-o ca sa invete si sa nu repete greselile altadata. Daca ignoram mereu aceste greseli nu le facem niciun serviciu acestor persoane, din contra ele vor persista in aceste greseli si nu vor ajunge sa faca niciodata ceva intr-adevar bun. Persoanele deschise la minte si fara orgolii desarte vor intelege ca aceste critici, chiar daca par dure, vin in ajutorul lor si daca tin cont de ele vor avea numai de castigat. Am observat ca este o moda acum ca atunci cand unele comentarii sunt deranjante-cum este al meu- imediat sunt invocate "frustrarile" persoanei care a facut comentariul ca, vezi Doamne, de aceea azis ce a zis. Pe mine una ma umfla rasul cand aud de aceste "frustrari". Ha, ha, ha... !
Observ acum ca primul meu comentariu in care aratam ce este gresit in aceasta reteta a fost sters. Oare pe cine supara adevarul ????

abuz

anonymous

Si perisoarele cine le face si cum le face? Halal prezentare de reteta!

abuz

anonymous

Nu inteleg ce rost are sa spui mereu "galbenus de ou", ca si cum ar mai fi si altfel de galbenusuri. Cu albusele e aceeasi problema!
Si inca ceva, nu trebuie sa stai in bucatarie sa pazesti oala cat timp fierbe ciorba, o lasi la foc mic si-ti vezi si de alte treburi. Invata sa fii mai practica, altfel te va coplesi munca in gospodarie!

abuz