De regula gateste sotia, acum am vrut sa folosesc zeama de varza murata care s-a pastrat f.f.bine pentru o ciorba de perisoare, cum mancam la mama:). Reteta nu este pentru incepatori, ar trebui specificat. Intr-adevar perisoarele nu au nici-un link de trimitere cum se fac. Un pic dezamagit! O las pe sotie, ma intorc la bormasina!
Eu sunt de parere ca daca cineva nu e multumit cu aceasta reteta sau cu oricare alta reteta poate s-o ignore.De ce atata rautate si criticism?In primul rand cred ca e de apreciat faptul ca cineva si-a luat din timpul sau ca sa scrie aceasta reteta cand putea foarte bine sa faca altceva.Eu gasesc folositoare aceasta postare care mi-a adus aminte sa fac ciorba de perisoare.Pot in fond s-o fac dupa bunul meu plac si dupa gustul meu.DA,intr-adevar reteta esta succinta deci un incepator se va intreba cum sa faca perisoarele dar cruzimea unor comentarii este chiar revoltatoare.Chiar ma intreb ce cauta constanta_s2014 pe acest site ,fiindca daca e atat de profesionista in ale gatitului ,nu cred sa mai aiba nevoie de sfaturile si ideile altora.Sau poate e singurul loc unde-si poate refula frustrarile si insulta necunoscuti,fara un motiv anume?
Draga Qumi (ce nume o fi asta?), omul toata viata invata si de aceea intru pe astfel de situri si chiar sunt abonata la unele dar stiu sa iau intotdeauna ce este bun intr-o reteta postata de altcineva. Eu daca nu stiu ceva nu-mi este rusine sa intreb si nu ma supar daca cineva imi atrage atentia ca am gresit si pot recunoaste cinstit ca am facut-o lata. Faptul ca am criticat reteta asta am facut-o ca sa invete si sa nu repete greselile altadata. Daca ignoram mereu aceste greseli nu le facem niciun serviciu acestor persoane, din contra ele vor persista in aceste greseli si nu vor ajunge sa faca niciodata ceva intr-adevar bun. Persoanele deschise la minte si fara orgolii desarte vor intelege ca aceste critici, chiar daca par dure, vin in ajutorul lor si daca tin cont de ele vor avea numai de castigat. Am observat ca este o moda acum ca atunci cand unele comentarii sunt deranjante-cum este al meu- imediat sunt invocate "frustrarile" persoanei care a facut comentariul ca, vezi Doamne, de aceea azis ce a zis. Pe mine una ma umfla rasul cand aud de aceste "frustrari". Ha, ha, ha... ! Observ acum ca primul meu comentariu in care aratam ce este gresit in aceasta reteta a fost sters. Oare pe cine supara adevarul ????
Nu inteleg ce rost are sa spui mereu "galbenus de ou", ca si cum ar mai fi si altfel de galbenusuri. Cu albusele e aceeasi problema! Si inca ceva, nu trebuie sa stai in bucatarie sa pazesti oala cat timp fierbe ciorba, o lasi la foc mic si-ti vezi si de alte treburi. Invata sa fii mai practica, altfel te va coplesi munca in gospodarie!
Comentarii:
De regula gateste sotia, acum am vrut sa folosesc zeama de varza murata care s-a pastrat f.f.bine pentru o ciorba de perisoare, cum mancam la mama:). Reteta nu este pentru incepatori, ar trebui specificat. Intr-adevar perisoarele nu au nici-un link de trimitere cum se fac. Un pic dezamagit! O las pe sotie, ma intorc la bormasina!
Perisoarele cum se fac?
Eu sunt de parere ca daca cineva nu e multumit cu aceasta reteta sau cu oricare alta reteta poate s-o ignore.De ce atata rautate si criticism?In primul rand cred ca e de apreciat faptul ca cineva si-a luat din timpul sau ca sa scrie aceasta reteta cand putea foarte bine sa faca altceva.Eu gasesc folositoare aceasta postare care mi-a adus aminte sa fac ciorba de perisoare.Pot in fond s-o fac dupa bunul meu plac si dupa gustul meu.DA,intr-adevar reteta esta succinta deci un incepator se va intreba cum sa faca perisoarele dar cruzimea unor comentarii este chiar revoltatoare.Chiar ma intreb ce cauta constanta_s2014 pe acest site ,fiindca daca e atat de profesionista in ale gatitului ,nu cred sa mai aiba nevoie de sfaturile si ideile altora.Sau poate e singurul loc unde-si poate refula frustrarile si insulta necunoscuti,fara un motiv anume?
Draga Qumi (ce nume o fi asta?), omul toata viata invata si de aceea intru pe astfel de situri si chiar sunt abonata la unele dar stiu sa iau intotdeauna ce este bun intr-o reteta postata de altcineva. Eu daca nu stiu ceva nu-mi este rusine sa intreb si nu ma supar daca cineva imi atrage atentia ca am gresit si pot recunoaste cinstit ca am facut-o lata. Faptul ca am criticat reteta asta am facut-o ca sa invete si sa nu repete greselile altadata. Daca ignoram mereu aceste greseli nu le facem niciun serviciu acestor persoane, din contra ele vor persista in aceste greseli si nu vor ajunge sa faca niciodata ceva intr-adevar bun. Persoanele deschise la minte si fara orgolii desarte vor intelege ca aceste critici, chiar daca par dure, vin in ajutorul lor si daca tin cont de ele vor avea numai de castigat. Am observat ca este o moda acum ca atunci cand unele comentarii sunt deranjante-cum este al meu- imediat sunt invocate "frustrarile" persoanei care a facut comentariul ca, vezi Doamne, de aceea azis ce a zis. Pe mine una ma umfla rasul cand aud de aceste "frustrari". Ha, ha, ha... !
Observ acum ca primul meu comentariu in care aratam ce este gresit in aceasta reteta a fost sters. Oare pe cine supara adevarul ????
Si perisoarele cine le face si cum le face? Halal prezentare de reteta!
Nu inteleg ce rost are sa spui mereu "galbenus de ou", ca si cum ar mai fi si altfel de galbenusuri. Cu albusele e aceeasi problema!
Si inca ceva, nu trebuie sa stai in bucatarie sa pazesti oala cat timp fierbe ciorba, o lasi la foc mic si-ti vezi si de alte treburi. Invata sa fii mai practica, altfel te va coplesi munca in gospodarie!