Petitchef

Ciorba din ciolan de porc

Felul principal
6 porții
15 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ciolanul l-am spalat bine si l-am pus la fiert cu putina sare. Cand a fost fiert, adica cam o ora, l-am scos, iar zeama am strecurat-o de 2 ori. Am pus din nou zeama pe foc si am adaugat legumele tocate. Cand ciolanul s-a racit putin, l-am taiat in bucatele si l-am adaugat si pe el la ciobita.
  • Am lasat sa fiarba cca 20 minute, apoi am adaugat orezul, amestecand cu o lingura de lemn ca sa nu se prinda de fundul oalei. La 5 minute am pus sucul de rosii, pe care l-am lasat sa dea in cateva clocote.
  • Am acrit cu bors magic - cca 2 linguri la 3 litri ciorbita, si am adaugat o lingura de delikat. La final am pus patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Am stins focul si am lasat cateva minute acoperit cu un capac ca sa se imbine aromele.
  • Am papat ciorbita cu smantana si ardei foarte iute!
    Pofta buna!
    Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com


Poze

Ciorba din ciolan de porc
Ciorba din ciolan de porc - poza 2
Ciorba din ciolan de porc - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

29/01/2014

Foarte bun! Am sa fac mai des!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Nelut, 08/01/2021

Fara chimicale (delikat , bors magic )ar fi fost foarte bine .

(0) (0) Abuz
11/10/2013

Excelenta

(0) (0) Abuz
12/12/2011

Ciorba nu se acreste cu delicat

(0) (0) Abuz
10/12/2011

Suntem in postul Craciunului dar am salivat la asa bunatate de ciorbita, dar am sa fac si eu dupa sarbatori Va doresc tuturor SARBATORI FERICITE si sa aveti POFTA la retetele Ptitchef!!

(0) (0) Abuz
10/12/2011

Super

(0) (0) Abuz
10/12/2011

...ai acrit cu bors...sau bors magic nu cu delikat asta...sareaza!

(0) (0) Abuz
10/12/2011

Se acreste cu bors nu cu delicat..........(eu asa stiu )

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează