Ciorba de pleurotus cu ciolan afumat

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Spala bine ciolanul si curata-l de par, daca este nevoie, chiar parleste-l si apoi iar spala-l.
  • Pune-l la fiert in apa rece, la foc potrivit si aduna spuma ori de cate ori este nevoie. Lasa ciolanul la fiert pana ce carnea se desprinde de pe oase. Intre timp, taie ciupercile in felii.
  • Morcovul spala-l bine si da-l pe razuitoarea cu ochiuri mici. Trebuie sa fie tocat fin.Dupa ce carnea e fiarta bine , scoate ciolanul pe un fund de lemn sau pe o tava rezistenta la caldura. Adauga in zeama din oala ciupercile si lasa-le sa fiarba molcom vreo 15-20 minute.
  • Intr-o tigaie caleste in ulei morcovul tocat fin, avand grija sa nu se arda, pana ce se inmoaie. Cand e gata, toarna totul peste ciuperci. Asezoneaza cu sare si piper macinat.Curata carnea de pe oase, tai-o bucati potrivite si pune-o inapoi in oala.
  • Mai lasa sa fiarba 5 minute, apoi opreste focul.Intr-un bol bate bine cu un tel ouale, apoi adauga si laptele. Peste compozitia asta toarna in fir subtire zeama fierbinte din oala, pana ce ajunge la temperatura ciorbei.
  • Toarna apoi totul inapoi in oala.Gata!Simplu, nuEste foarte buna fierbinte, mai ales cu un ardei piscacios.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

mariana codea

F.BUNA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Un pahar de vin si apoi sa vezi barbat barbat

abuz

anonymous

Buna rauuu felicitari,merge repede la oala cu presiune ciolanul .

abuz

anonymous

Excelent!

abuz

anonymous

Cu ciolane de vita sa vezi cum iese !

abuz

anonymous

Cred ca, este foarte buna.

abuz

anonymous

Ciolan afumat, ce poate fi mai nesanatos?

abuz

anonymous

Cred ca merge mai bine decat ciorba de potroace,dupa mesele grele ale sarbatorilor de iarna!

abuz

anonymous

Super tare

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz