Ciorba de pleurotus si piept de pui

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Ceapa si telina le tocam marunt, un morcov il dam prin razatoarea mare si le punem la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa. Dupa 10-15 minutea daugam si ciupercile spalate si tocate fasiute si le punem si pe ele peste celelalte legume.
  • Pieptul taiat fasiute il adaugam si pe el. Celalalt morcov il dam prin razatoarea fina si il calim in 4-5 linguri de ulei ,apoi il punem in oala peste celelalte ingrediente.
  • Cateii de usturoi ii pisam si ii amestecam cu smantana,apoi luam zeama din ciorba si punem peste smantana,omogenizam si turnam amestecul in oala.Saram dupa gust si stingem focul.
  • Servim cu piper,otet dupa gust si frunze de telina tocate.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

******

abuz

anonymous

Osa experimentez si eu

abuz

anonymous

Superba

abuz