Ciorba de pleurotus si piept de pui
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ceapa si telina le tocam marunt, un morcov il dam prin razatoarea mare si le punem la fiert intr-o oala cu 2 litri de apa. Dupa 10-15 minutea daugam si ciupercile spalate si tocate fasiute si le punem si pe ele peste celelalte legume.
- Pieptul taiat fasiute il adaugam si pe el. Celalalt morcov il dam prin razatoarea fina si il calim in 4-5 linguri de ulei ,apoi il punem in oala peste celelalte ingrediente.
- Cateii de usturoi ii pisam si ii amestecam cu smantana,apoi luam zeama din ciorba si punem peste smantana,omogenizam si turnam amestecul in oala.Saram dupa gust si stingem focul.
- Servim cu piper,otet dupa gust si frunze de telina tocate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
******
anonymous
Osa experimentez si eu
anonymous
Superba
Punctează această reţetă