Ciorba de pui cu smantana

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Portionam aripioarele in jumatati,le curatam,le punem la fiert in 1.5 l de apa cu sare.-Luam spuma ori de cate ori este nevoie.-Intre timp pregatim zarzavatul.-Curatam zarzavatul si il pregatim astfel :Cartofii curatati de coaja si taiati in cubulete mari.
- Morcovii curatati se taie in cubulete mici sau se dau prin razatoarea mare si atunci ciorba iese mai deasa.
- Ardeiul sau gogosarul se curata bine de semninte si se taie in cubulete. Telina/Radacina de patrunjel se curata si se taie tot cubulete.
- Ceapa taiata marunt:
Se pun legumele cand nu mai avem de luat spuma.Punem legumele,astfel curatate ,potrivim de sare si acoperim vasul.-Le lasam,sa fiarba cam 40 de minute ,si incercam ,sa fie legumele moi. - Intr-un vas separat cu apa ,sare , si putin ulei se fierb pastele fainoase.Si se dau intr-un jet de apa rece,si abia apoi se pun in ciorba. E fierb taieteii separat ca sa nu-si lase amidonul in ciorba/supa.
- Dupa ce amestecam pastele in ciorba ,dam ciorba la o parte.-Amestecam intr-un castron 4 linguri de smantana cu 1-2 galbenusuri de ou ,apoi luam cateva linguri din ciorba si punem in acest castron si amestecam cateva secunde.
- Se freaca galbenusul cu smantana in castronul de supa si se toarna supa incet, frecand in continuare, pentru ca galbenusurile sa nu se taie.
- Turnam smantana si oul astfel drese in oala cu ciorba ,imediat atunci cand ciorbaeste fierbint.
- Adaugam borsul dupa gust si mararul taiat marunt.E dupa ce a adaugat borsul si mararul nu mai pun ciorba la foc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Gavrila,
25/09/2018
Extraordinara, delicioasa minunata. Multumesc mult!
am gătit această rețetă
05/05/2017
Arata extraordinar dar daca exagerati cu mancatul; va propun sa cititi aici cateva sfaturi
https://biovitamina.ro/eco-slim-cum-sa-slabesti-sigur-cu-un-produs-100-natural/