Ciorba din piept de pui

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).
  • Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pun cartofii cuburi si taiteii. Se mai lasa sa fiarba inca 15-20 minute pana se fierb. Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute.
  • Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna retete pofta buna!

am gătit această rețetă
abuz

DanMircea42

Această reţetă îmi aduce aminte de un banc de pe vremea lui Ceauşescu, când nu se găseau pui sau, dacă se găseau, erau "Fraţii Petreuş" (doi pui la pungă) sau "Fraţii Grigoriu" (trei pui la pungă).
Cum se face ciorba de pui: "Pui apă, sare, zarzavaturi, cartofi, leuştean, pui nu pui..."

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Pieptul de pui fara piele si fara os, pe care l-ai folosit nu este deloc indicat pentru ciorba deoarece, neavand niciun pic se grasime si os, nu lasa gust in ciorba. Pieptul de pui merge foarte bine la snitele sau la mancarurile scazute gen tocanite unde sosul, fiind scazut, concentreaza mai bine gustul. Era mai bine daca foloseai tacam de pui, aripioare sau chiar pulpe de pui. Mergea si pieptul de pui daca ar fi fost cu os si piele. P.S. Pozele nu sunt deloc apetisante.

abuz

anonymous

1 litru de borș pentru două porții? Serios?

abuz

anonymous

Forte buna!
Din lista de ingrediente lipseste pieptul de pui :))

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Super buna si rapid de facut

abuz

anonymous

OK

abuz