Petitchef

Ciorba din piept de pui

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala pieptul de pui si se taie in bucati mici apoi se pune intr-o oala de 3 l in apa cu sare cat sa se acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma si se pun legumele taiate marunt (fara cartofi).
  • Dupa 20 minute se verifica daca s-au fiert legumele. Daca s-au fiert se pun cartofii cuburi si taiteii. Se mai lasa sa fiarba inca 15-20 minute pana se fierb. Se pun rosiile tocate marunt si se mai lasa 5 minute.
  • Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul si se mai lasa pana incepe sa fiarba din nou.


Poze

Ciorba din piept de pui
Ciorba din piept de pui - poza 2
Ciorba din piept de pui - poza 3
Ciorba din piept de pui - poza 4
Ciorba din piept de pui - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

03/02/2014

Foarte buna retete pofta buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
DanMircea42, 27/05/2024

Această reţetă îmi aduce aminte de un banc de pe vremea lui Ceauşescu, când nu se găseau pui sau, dacă se găseau, erau "Fraţii Petreuş" (doi pui la pungă) sau "Fraţii Grigoriu" (trei pui la pungă).
Cum se face ciorba de pui: "Pui apă, sare, zarzavaturi, cartofi, leuştean, pui nu pui..."

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 26/05/2024

Pieptul de pui fara piele si fara os, pe care l-ai folosit nu este deloc indicat pentru ciorba deoarece, neavand niciun pic se grasime si os, nu lasa gust in ciorba. Pieptul de pui merge foarte bine la snitele sau la mancarurile scazute gen tocanite unde sosul, fiind scazut, concentreaza mai bine gustul. Era mai bine daca foloseai tacam de pui, aripioare sau chiar pulpe de pui. Mergea si pieptul de pui daca ar fi fost cu os si piele. P.S. Pozele nu sunt deloc apetisante.

(0) (0) Abuz
03/10/2021

1 litru de borș pentru două porții? Serios?

(1) (0) Abuz
18/06/2017

Forte buna!
Din lista de ingrediente lipseste pieptul de pui :))

(1) (0) Abuz
25/03/2014

F bun

(0) (0) Abuz
25/12/2013

Super buna si rapid de facut

(0) (0) Abuz
20/09/2013

OK

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează