Ciorba de varza

Ciorba de varza
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Intr-o cratita se incinge putin ulei si se pune ceapa la calit. Cand aceasta a devenit stravezie se adauga boiaua, se amesteca, apoi imediat se toarna apa pana la jumatatea cratitei.
  • Se adauga morcovii taiati rondele, ardeiul felii subtiri, rosiile cubulete, lingurita de zahar si varza taiata mare (1-2 cm).
  • Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga frunza de dafin si cimbrul, si se lasa sa fiarba domol la foc potrivit pana ce varza se inmoaie .
  • Ciorba de varza se mananca fierbinte, simpla sau cu un strop de smantana/iaurt.
Mrs.Green FootMrs.Green Foot

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

costi1960

Ciorba = o zama acra.
Sigur nu-i supa ?

abuz