Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

Felul principal
8 porții
Ușor
1 h 20 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
27/02/2015

Am facut aceasta reteta ,dar nu cu zeama de varza murata caci mumi place

am gătit această rețetă
(2) (0) abuz
26/02/2015

Tare de tare ...buna !!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/02/2015

Buna,ms!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/02/2015

Este o ciorba destul de buna si sanatoasa

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/01/2015

Cristoase si Fecioara Maria! Atat e de buna....mmmm

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/12/2013

Foarte tare !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John_, 30/12/2017

Esti pe-acolo Dana, dar nu esti pe "ciorba de potroace". La o astfel de ciorba se pun obligatoriu si organele pasarii respective - curcan in cazul tau. NU se pun cartofi. NU se soteaza legumele. NU se fierbe zeama de varza separat. Se pune orez. Se pun rosii proaspete sau pasta de rosii. Si in general: cand s-a oprit focul, oala NU se mai acopera iar verdeata se pune dupa cateva minute bune.

(3) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 30/12/2017

Cand faci o ciorba de carne nu inteleg de ce trebuie sa calesti zarzavatul; calesti zarzavatul cand faci o ciorba de legume si nici atunci nu este obligatoriu caci iese foarte buna si fara caleala, inabuseala! Carnea trebuie fiarta impreuna cu legumele ca sa ai o ciorba buna. N-ai spus ce cantitate de ciorba iti iese la final, cat de mare este oala. Oricum, eu as mai fi pus o ceapa pentru ca ceapa da un gust excelent mancarurilor si as fi pus mai putina zeama de varza caci 1l e prea mult si ciorba e prea acra ca nu-i mai simti gustul.

(4) (0) abuz
nimeni, 27/02/2015

Reteta este minunata,nu excelenta pentru ca nu se poate folosi la ciorba de potroace,2 tipuri de grasime - de pasare si ulei - La o ciorba de pasare este exclus a se inmuia /prajii / distuii, zarzavaturile in ulei.In afara de zeama de varza se poate folosii si borsul

(0) (0) abuz
27/02/2015

Am gatit reteta minunata

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+