Ciorba de potroace

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se spala bine carnea si se pune la foc in apa rece?Se lasa sa fiarba cca o ora apoi se adauga legumele taiate , orezul , bulionul si apoi zeama de varza.Mai fierbem inca 20-30 minute, batem oul si il adaugam in ciorba, punem si patrunjelul tocat si gata!
  • A fost una dintre cele mai bune ciorbe pe care mancat vreodata! ales sa pun putine legume pentru a lasa zeama sa aiba gust de pasare, si bine am facut! Daca nu faceam asa , gustul se modifica, predominau legumele asa, maruntaiele in combinatie cu zeama de varza au dat o savoare cu totul si cu totul deosebita ciorbitei! Cine doreste, poate sa adauge smantana in farfurie.

Punctează această reţetă

SShari

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Tacamurile trebuie sa fie de curcan, inclusiv picioare de curcan

abuz

anonymous

Asta seamana o ciorbita. good, very good

abuz