Petitchef

Ciorba de potroace

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine carnea si se pune la foc in apa rece?Se lasa sa fiarba cca o ora apoi se adauga legumele taiate , orezul , bulionul si apoi zeama de varza.Mai fierbem inca 20-30 minute, batem oul si il adaugam in ciorba, punem si patrunjelul tocat si gata!
  • A fost una dintre cele mai bune ciorbe pe care mancat vreodata! ales sa pun putine legume pentru a lasa zeama sa aiba gust de pasare, si bine am facut! Daca nu faceam asa , gustul se modifica, predominau legumele asa, maruntaiele in combinatie cu zeama de varza au dat o savoare cu totul si cu totul deosebita ciorbitei! Cine doreste, poate sa adauge smantana in farfurie.


Poze

Ciorba de potroace
Ciorba de potroace - poza 2
Ciorba de potroace - poza 3
Ciorba de potroace - poza 4
Ciorba de potroace - poza 5
Ciorba de potroace - poza 6
Ciorba de potroace - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

Tacamurile trebuie sa fie de curcan, inclusiv picioare de curcan

(0) (1) Abuz
09/09/2011

Asta seamana o ciorbita. good, very good

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează