Guliile se curata si se taie julien. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.
In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba. Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul. Cine doreste poate acri ciorba cu bors.
La servire adaugam smantana in farfurie. Ciorba se serveste cu ardei iute.
Comentarii:
Am gatit aceasta supa si vreau sa zic ca nu ma asteptam sa fie asa de gustoasa!!!A mancat pana si Baiatul meu care are 11 ani:)
Super bun
Imi place detaliu cu care a fost scris!!!
Este o reteta simpla si foarte buna.Bravo
F.buna
Cred ca e foarte buna! O incerc imediat!!!!!multumesc!!
Excelenta
.
O sa o gatesc acum! Sper sa fie gustoasa!
GOOD