Ciorba ardeleneasca de gulii

Ciorba ardeleneasca de gulii
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Guliile se curata si se taie julien. Zarzavatul si ceapa se curata si se taie marunt.1/2 de morcov se rade pe razatoarea cu gauri mici si se caleste cu o lingura cu ulei, impreuna cu ceapa verde.
  • In oala se adauga 4 l apa peste morcovul calit, apoi celelalte legume, se asezoneaza si se lasa sa fiarba. Se fac galustele.Oul se bate bine, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Amestecam bine si lasam 10 minute sa se odihneasca.
  • Cand legumele si zarzavatul sunt fierte, cu ajutorul unei lingurite se rup galustele in ciorba. Se mai lasa sa fiarba 10 minute apoi se stinge focul.
    Cine doreste poate acri ciorba cu bors.
  • La servire adaugam smantana in farfurie. Ciorba se serveste cu ardei iute.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am gatit aceasta supa si vreau sa zic ca nu ma asteptam sa fie asa de gustoasa!!!A mancat pana si Baiatul meu care are 11 ani:)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Imi place detaliu cu care a fost scris!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este o reteta simpla si foarte buna.Bravo

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F.buna

abuz

anonymous

Cred ca e foarte buna! O incerc imediat!!!!!multumesc!!

abuz

anonymous

Excelenta

abuz

anonymous

.

abuz

anonymous

O sa o gatesc acum! Sper sa fie gustoasa!

abuz

anonymous

GOOD

abuz