Ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon

Felul principal
Foarte ușor
55 min

E categoric ciorba mea preferata.

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Am spalat carnea si am taiat-o cubulete mici – asa imi place mie,nu imi sa vad ditamai bucatile ca niste insule plutitoare prin farfurie. Am pus carnea in apa rece cu o lingurita de sare si am lasat-o sa fiarba, spumand mereu, pana carnea a fost moale si supa era clara.
  • Separat, am curatat legumele si le-am dat pe razatoare, apoi le-am calit 10 minute. Morcovii caliti asa au dat o culoare frumoasa ciorbitei. Legumele calite impreuna cu lichidul format le-am peste adaugat carne, si am lasat sa fiarba acoperit, pana ce carnea a fost fiarta.
  • Am adaugat sare, piper, vegeta de casa, otet dupa gust si am oprit focul. Am lasat ciorba sa se ohihneasca 15 minute. In timpul asta, am batut ouale intregi cu smantana ( 25 % grasime) si am adaugat tarhonul maruntit.
  • Cand ciorba s-a odihnit destul, am dres-o, turnand peste ea amestecul de oua si smantana, peste care am turnat aprox 3oo ml ciorba fierbinte. Aroma tarhonului ma innebuneste !

Punctează această reţetă

Observații

Se serveste musai cu ardei iute!

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

maria_f2019_1_2_3_4_5_6_7_8_9

O ciorbă, ca la mama acasă

am gătit această rețetă
abuz

Emil

Exact ca la Bistrita !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENT DE BUNA.CORNELIU P.ONESTI-BC.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz
Khrista

Khrista

Este o mancare de 10 stelute!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna

am gătit această rețetă
abuz
sorin_s2015

sorin_s2015

Super !

abuz
mesesan schmitz_s2013

mesesan schmitz_s2013

Buuuun

abuz
  • pagina 1 / 2