Ingrediente: 3-400 gr carne proaspata de porc (pulpa) 250 gr afumatura poate fi costita sau scaricica (eu am folosit costita) 2 cepe rosii 3-4 morcovi noi,mai...
Ingrediente: 500 g carne de porc slaba 1 ardei gras 1 ceapa 2-3 catei usturoi 6 rosii 100 ml suc de rosii 1-2 cani apa 4 linguri sos picant de ardei Pentru...
Ingrediente: Carne de porc 600 g taiata cubulete Piept de porc afumat 200 g taiat fasiute subtiri Ardei rosu o bucata Morcov o bucata Ceapa rosie o bucata...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
mal
Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine.
Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o
Am fiert un chil de cap de piept de vitel in vreo patru litri de apa si am pregatit legumele: morcovi, radacina de patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, o felie de varza alba, un ardei gras, o conopida medie, rosii, cateva pastai de fasole verde. Mar