Galuste din ficat/ leberknödel auf wiener art
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cuburi de supă făcute în casă, economice și sănătoase!
-
Friptura orloff
-
Supa de pui si legume pentru copii la multicooker philips
-
Supa de naut cu spanac
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ficatul se spala si se taie marunt.Chiflele se inmoaie in apa, se storc si se amesteca cu ficatul.Ceapa se taie marunt si se prajeste in untul...fierbointe pina se inmoaie.
- Se lasa la racit si se adaoga la amestecul de ficat.Toate ingredientele de mai sus ,in afara de ou si pesmet se trec prin masina de tocat.
- Dupa care se amesteca cu oul si pesmetul.Din acesta masa cu miinile umede,se formeaza galuste.
- Care se pun in supa care fierbe usor si se lasa ca. 9+10 min la fiert.Pina ce galustele innoata la suprafata. sau galustele formate se pun pe o tava unsa cu ulei si se pun la congelator.
- Dupa ce s-au congelat se scot d epe tava si se pun intr-o punga sau ce dorinti si se congeleaza dinou.Cind se doreste, galustele congelate se pun direct in supa care fierbe domol.