Incepem cu fierberea carnii. Spuma formata se aduna ori de cate ori este nevoie. Intre timp se pregatesc legumele. Morcovii si pastarnacul se taie cubulete. Mazarea si fasolea le-am avut la congelator.
Rosiile se decojeaza si se taie cubulete. La fel si cartofii.Cand este aproape fiarta carnea, se adauga toate legumele si vreo 2 frunze de leustean.
Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.La sfarsit se adauga o mana de taitei de supa. Se mai lasa sa fiarba vreo 3-4 minute.
De data asta am mancat-o fara smantana.
Dar, dupa preferinte, se poate acri cu lamaie sau bors, se poate pune smantana sau se poate servi cu ardei iute. In orice varianta, este delicioasa.
Nu sint un fan al ciorbei dar cred ca este f buna arata bine numai ca eu pun verdeata la urma si opres focul la tine verdeata nu se vede dar si asa arata f bine sa aveti pofta
Comentarii:
Arata bine ,cred ca e si gustoasa un pic de verdeata deasupra daca se punea sa arate si mai bine....dar e bine si asa
Se observa este ceva delicios.
Este extraordinar de buna sotul meu a ramas uimit
Delicioasa
Nu sint un fan al ciorbei dar cred ca este f buna arata bine numai ca eu pun verdeata la urma si opres focul la tine verdeata nu se vede dar si asa arata f bine
sa aveti pofta
Buna rau
Gustos!