Ciorba cu carne de porc

CIORBA CU CARNE DE PORC
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Incepem cu fierberea carnii. Spuma formata se aduna ori de cate ori este nevoie. Intre timp se pregatesc legumele. Morcovii si pastarnacul se taie cubulete. Mazarea si fasolea le-am avut la congelator.
  • Rosiile se decojeaza si se taie cubulete. La fel si cartofii.Cand este aproape fiarta carnea, se adauga toate legumele si vreo 2 frunze de leustean.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la fiert.La sfarsit se adauga o mana de taitei de supa. Se mai lasa sa fiarba vreo 3-4 minute.
  • De data asta am mancat-o fara smantana.
  • Dar, dupa preferinte, se poate acri cu lamaie sau bors, se poate pune smantana sau se poate servi cu ardei iute. In orice varianta, este delicioasa.

Punctează această reţetă

RRamonalaza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Arata bine ,cred ca e si gustoasa un pic de verdeata deasupra daca se punea sa arate si mai bine....dar e bine si asa

abuz

anonymous

Se observa este ceva delicios.

abuz

anonymous

Este extraordinar de buna sotul meu a ramas uimit

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

Nu sint un fan al ciorbei dar cred ca este f buna arata bine numai ca eu pun verdeata la urma si opres focul la tine verdeata nu se vede dar si asa arata f bine
sa aveti pofta

abuz

anonymous

Buna rau

abuz

anonymous

Gustos!

abuz