Supa cu galuste de gris

Supa cu galuste de gris
Antreuri
Ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire45 min
  • Partile de pui fara valoare (oase, piele) se pun la fiert intr-o oala cu 1-1,5 l de apa si sare. Se spumeaza. Dupa 20 de minute de fiert inabusit se pot adauga, optional, legumele, care se vor scoate din supa la sfarsit.
    Galustele se fac astfel: oul se bate bine cu o furculita apoi se omogenizeaza cu lingura de unt. La urma se adauga treptat grisul pana cand se formeaza o crema consistenta. Se ia cu lingurita cate putin din compozitie si se pune in supa care clocoteste. Galustile isi dubleaza volumul, si sunt fierte cand se ridica la suprafata. Se incearca cu furculita - trebuie sa fie foarte moi, si cand sunt gata se poate inchide focul. In cca 20 de minute ar trebui sa fie fierte. Se scot oasele si pielea de pui, si legumele daca sunt, apoi se potriveste de sare si piper. Se serveste fierbinte cu verdeata tocata pe deasupra.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

Elenamade

Buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buna excelenta !!

abuz

anonymous

Este o supa usoara, gustoasa, de care nu te poti satura. Este binevenita in orice anotimp.

abuz
MariaCrisanRitter

MariaCrisanRitter

Delicios!

abuz

anonymous

O supa normala din tacamuri,n-are cum sa nu fie buna

abuz

anonymous

Ok!

abuz

anonymous

Ok!

abuz

merisor

Arata bine!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Super buna!!!

abuz
  • pagina 1 / 4