Petitchef

Ciorba de miel cu galuste din ficat

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru galustele de ficat avem nevoie de:

Preparare

  • Carnea se spala bine si se pune la fier in apa rece cu sare. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie cubulete.Maruntaiele se spala si se taie bucatele. Cand ciorba incepe sa clocoteasca , se adauga zarzavatul si maruntaiele si se lasa la fiert pana cand carnea este moale .
  • Preparam amestecul pentru galuste. Tocam ceapa si ficatul marunt. Eu folosesc robotul de bucatarie.
  • Amestecam bine ceapa cu ficatul adaugam ouale condimentam dupa gust cu sare si piper adaugam patrunjelul tocat marunt punem faina treptat cate o lingura .
  • Cand ciorba este aproape gata , se adauga cu lingura in coirba , galustele din amestecul de mai sus. Se potiveste ciorba de sare si piper si se adauga frunzele tocate marunt. Se mai lasa la fiert 10 minute.
  • Se serveste dreasa cu smantana. Omi inainte de a aduce ciorbica la masa o dregea cu ou si smantana.


Poze

Ciorba de miel cu galuste din ficat
Ciorba de miel cu galuste din ficat - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2013

Este extrem de gustoasa si simpla de preparat

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează