Carnea se spala bine si se pune la fier in apa rece cu sare. Zarzavaturile se curata, se spala si se taie cubulete.Maruntaiele se spala si se taie bucatele. Cand ciorba incepe sa clocoteasca , se adauga zarzavatul si maruntaiele si se lasa la fiert pana cand carnea este moale .
Preparam amestecul pentru galuste. Tocam ceapa si ficatul marunt. Eu folosesc robotul de bucatarie.
Amestecam bine ceapa cu ficatul adaugam ouale condimentam dupa gust cu sare si piper adaugam patrunjelul tocat marunt punem faina treptat cate o lingura .
Cand ciorba este aproape gata , se adauga cu lingura in coirba , galustele din amestecul de mai sus. Se potiveste ciorba de sare si piper si se adauga frunzele tocate marunt. Se mai lasa la fiert 10 minute.
Se serveste dreasa cu smantana. Omi inainte de a aduce ciorbica la masa o dregea cu ou si smantana.
Comentarii:
Este extrem de gustoasa si simpla de preparat