Galuste de cartofi cu sos de rosii si ciuperci

Ingrediente
Pentru galuste:
Sosul cu ciuperci:
Preparare
- Intamplarea face sa fi vazut ca exista o reteta asemanatoare, dar ma gandesc la faptul ca nu se va supara nimeni daca sunt doua retete surori...
Pentru galuste se face un aluat nu prea tare din ingredientele de mai sus, se fac mici galuste si se pun la fiert pentru aprox. 10 min. (depinde si de cat e de tare aluatul).
Pentru sos: se fierbe in ulei cu putina apa ceapa, se adauga morcovul, apoi ciupercile. Cand sunt fierte bine se adauga sucul de rosii, apoi sarea, busuiocul si la urma ustruroiul. Se pune peste galuste sosul fierbinte. Mancarea e buna doar calda!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Eu iam dat 4 stelute findca nu mi sa parut asa de speciala, asa de gustoasa ca celelalte gustari cu ciuperci ca si alte RETETE cu ciuperci.Mah nu pea imi place aceasta RETETA cu ciuperci.Frate postati chesti mai bune daca nu no sa le mai plca oanenilor ca mine nimic.Nu va lasati jos findca o sa primiti sute de comentari urate. Ascultati la mine ,ca va spun sincer.Nu vreau sa va para rau dupaia pentru ca primiti comentari rautacioase.
anonymous
Foaret buna
anonymous
Superbaaaaaaaaaa
anonymous
Apropo dar coca de covrigi cum sta in apa fiarta si nu are ou
anonymous
11 Oct.2013 - Reteta este interesanta si sigura ca va fi gustoasa. Nu am facut-o inca.. Ne plac ciupercile, este adevarat dar la galusti am o nelamurire. Cum sa stea intregi la fiert in apa, fara un ou ?Si ar mai fi o problema.. Faina cat cuprinde...ar fi trebuit sa scrie macar cu aproximatie, 200, 300 gr. ca nu toate tinerele giospodine stiu si inteleg "cat cuprinde".....Weekend cat mai placut !
argentina_m2013
Foarte bune
Punctează această reţetă