Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie

votează acum
Galuste de cartofi umplute cu branza, cu garnitura de varza rosie
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
  • Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
  • Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul.
  • Cartofii se decojesc, se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
  • Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
  • Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
  • Se servesc alaturi de varza rosie.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: