Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie
votează acum

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Cartofii se fierb in coaja cam 20 minute. Varza se feliaza fasii. Ceapa se curata si se infig cuisoarele in ea.
- Se caleste ceapa intreaga si varza taiata in uleiul incins, cateva minute.Se adauga supa si otetul si se lasa sa fiarba la foc mic pina e fiarta varza.
- Nucile se maruntesc si se adauga la varza impreuna cu nucsoara, sarea si zaharul.
- Cartofii se decojesc, se paseaza si se amesteca cu galbenusurile, amidonul, sarea si piperul.
- Ceapa verde se rade si se amesteca cu branza , mararul si un albus.
- Din cartofi se fac galuste in mijlocul carora se pune o lingurita de branza, apoi se dau prin albusul batut, prin gris si se prajesc.
- Se servesc alaturi de varza rosie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!